Miksi valita linssien reunahiontaa tarjoava optikkoliike:
 
•     Säästä rahaa: Voit päivittää silmälasiesi linssit ilman uusien kehysten hankkimista. Säästät samalla sekä rahaa että ympäristöä. Sinun ei tarvitse jättää käytössä olevia silmälaseja liikkeeseen odottelemaan linssejä saapuvaksi, vaan voit käyttää niitä normaalisti siihen asti, kunnes linssit saapuvat myymälään. Sovimme erikseen hionta ajan. Hionnassa kestää noin puoli tuntia. Tarkistamme tietysti kehyksen kunnon, ennen uusien linssien hiontaa kehykseen. Esimerkiksi vanha muovikehys voi olla ongelmallinen sillä materiaalina muovi haurastuu ajan saatossa ja linssien paikoilleen laittamisessa vanhempi muovikehys voi napsahtaa poikki. Liikkeemme ei ota vastuuta linssihionnassa vaurioituneesta vanhasta kehyksestä.
 
•     Lasit jopa päivässä: Liikkeessämme on yksitehoisten linssien linssivarasto, joka mahdollistaa tietyissä voimakkuusrajoissa silmälasit lukemiseen tai kaukokatseluun jopa päivässä. Linssivarastossamme on kahta eri laatuluokkaa. Paremmat yksiteholinssit ovat uudella optiikalla ja parhailla pinnoitteilla.  
 
•     Nopeus monitehoissa: Moniteholinssit eivät ole liikkeessämme varastoitavia linssejä niiden yksilöllisyyden vuoksi. Moniteholinssit usein räätälöidään ja tehdään yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan voimakkuuksia, tarpeita sekä kehysmittoja. Tällöin linssit valmistetaan tehtaalla alusta alkaen juuri kyseiselle asiakkaalle tuhansista erilaisista vaihtoehdoista. Linssit tulevat myymäläämme tilauksesta raakalinsseinä suhteellisen nopeasti noin puolessatoista-kahdessa viikossa, jonka jälkeen hiomme ne kehykseen. Monitehotkin voi siis saada parissa viikossa. Usein linssien toimitusajat venyvät kolmesta neljäänkin viikkoon, mikäli linssit hiotaan kehykseen jossain muualla.
 
•     Suomalaista käsityötä: Ostaessasi silmälasit liikkeestä, jossa toteutetaan reunahiontaa, tuet suomalaista käsityötä. Paikallisuus ja suomalaisuus ovat nykypäivän trendiä, jota moni tukee mielellään. Tiesitkö, että linssien reunahionta toteutetaan useimmissa optikkoliikkeissä ulkomailla. Kehyksen lähettäminen maailmalle paikkaan, jossa kehys kohtaa linssit ja jossa reunahionta tapahtuu, sekä koko paketin lähettäminen vielä takaisin Suomeen on kaukana ekologisuudesta.

•     Taattu laatu: Liikkeessä toteutettu reunahionta varmistaa laadun. Reunahionnasta saa juuri niin siistin, kuin oma kädenjälki työssä on. Hionnat ovat tasalaatuisia ja pystymme helposti huomaamaan sekä korjaamaan mahdolliset hionnassa syntyvät epäkohdat. Kun hiomme itse, tiedämme tismalleen, millaiset silmälasit luovutamme asiakkaalle. Reunahionnan tekee liikkeessämme hiontaan koulutetut optikot vuosien kokemuksella.