PALVELUT

Laadukasta ja paikallista palvelua

Asiakkaanamme saat yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua jokaisella käynnillä. Valikoimastamme löydät laadukkaita kehysmalleja eri tyyleihin ja tarpeisiin. Lisäksi tarjoamme monipuoliset linssivaihtoehdot, jotka räätälöidään juuri sinun näkösi mukaan. Olipa kyseessä sitten päivittäinen käyttö, urheiluharrastus tai erityistarpeet, meiltä löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen tilanteeseen.

Tervetuloa asiantuntevan ja ystävällisen henkilökuntamme palveltavaksi – autamme sinua näkemään maailman selkeämmin ja tyylikkäämmin Wirkkala Optiikassa!

Laadukas näöntarkastus on avain terveisiin ja hyvin toimiviin silmiin. Optikkoliikkeessämme olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua. Meidän näöntarkastuksemme perustuvat alan uusimpaan tekniikkaan ja laitteisiin, jotka auttavat meitä havaitsemaan mahdolliset näköongelmat varhaisessa vaiheessa.

Näöntarkastus tarkka

Tarkka näöntarkastus on muutoin täysin sama kuin tavallinen näöntarkastuksemme, mutta käytämme tarkassa tutkimuksessa silmiä laajentavia silmätippoja. Laajentavia lääkeaineita silmissä käytettäessä pystymme näkemään silmänpohjan reuna-alueet paremmin.